Achievements

To All the Squirrels Who Cared for Me

2010-12-21 09:05 #0 av: Frida

Cataclysm har uppdagat fler critters som du kan älska!

To All The Squirrels Who Cared for Me är en General Achievement (10 poäng) där du ska älska (/love) vissa bestämda djur från Azeroth. Eftersom många av dessa djur är mycket små kan det vara svårt att hitta dem, speciellt om man inte vet var man ska leta. Nedan följer därför en lista på de djur som är aktuella samt var du hittar dem. En del finns i många olika områden medan andra endast går att hitta på ett enda specifikt ställe. Det kan vara bra att känna till att om du skulle råka döda ett djur så kan du fortfarande /love på det efteråt så det räknas till achievementen.

Jag rekommenderar att man planerar sin resrutt noga för att slippa onödiga flygvägar om man har som mål att ta achievementen utan att göra något annat under tiden. Det sparar dock mycket tid om man gör denna achievement samtidigt som To All The Squirrels I've Loved Before, To All The Squirrels Who Shared My Life och Pest Control.

För att underlätta ytterliggare i jakten på djuren kan man skapa ett macro som targetar djuren när du kommer inom räckhåll för dem. Det fina med detta macro är att den dessutom automatiskt gör /love åt dig om den har rätt target. Bind macroknappen till en specifik tangentbords- eller musknapp så att du enkelt kan "spamma" macrot när du är i ett område där djuren finns. Allteftersom du klarar av achievementen kan det vara bra att ta bort de djur från macrot som du redan har /love så att du slipper få dem som targets igen. Macrot hittar du längst ner i artikeln, bara att kopiera och klistra in i macromallen.

Var du hittar dem

Alpine Chipmunk - Winterspring, Stonetalon Mountain & Mount Hyjal

Grotto Vole - Mount Hyjal

Oasis Moth - Uldum & Lost City of Tol'vir

Rattlesnake - Twilight Highlands, Badlands & Tanaris

Rockchewer Whelk - Shimmering Expanse

Sea Cucumber - Abyssal Depths & Shimmering Expanse

Yellow-Bellied Marmoth - Tol Barad

Baradin Fox Kit - Tol Barad

Highlands Turkey - Twilight Highlands

Mac Frog - Uldum & Lost City of Tol'vir

Rock Viper - Desolace & Silithus

Sassy Cat - Tol Barad

Wharf Rat - Booty Bay & Tol Barad

Användbart macro

(Sista raden kan uteslutas om man vill ha kvar sitt target efteråt.)

/tar Alpine chip
/tar Grotto Vole
/tar Rattlesnake
/tar Rockchewer
/tar Sea Cucumber
/tar Yellow-Bellied
/tar Baradin Fox Kit
/tar Highlands Turkey
/tar Mac Frog
/tar Rock Viper
/tar Sassy Cat
/tar Wharf Rat
/stopmacro [noexists]
/love
/cleartarget

NPC Scan

Om du har addonet NPC Scan kan du mata in följande IDnummer så säger addonet till dig när du är i närheten av ett av djuren utana tt du ska behöva spamma ett macro.

49779 - Alpine Chipmunk
50419 - Grotto Vole
50496 - Oasis Moth
48686 - Rattlesnake
48848 - Rockchewer Whelk
48802 - Sea Cucumber
48683 - Yellow-Bellied Marmot
48630 - Baradin Fox Kit
50491 - Mac Frog
50481 - Rock Viper
47682 - Sassy Cat
47667 - Wharf Rat
48706 - Highlands Turkey

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2011-01-04 18:29 #1 av: Hayley

har läst på fler ställen att det hjälper med ett visst macro, men jag noobförklarar mig härmed och frågar hur lägger man in dem? Skäms

Anmäl
2011-01-04 18:36 #2 av: Frida

Om du öppnar menyn (Esc) så står det Macro. Gå in där och tryck på New. Skriv ett namn och välj en ikon och tryck på ok. Ditt (tomma) makro finns nu i makromenyn, längst ner i det fönstret finns en tom ruta. Kopiera makrotexten i artikeln och klistra in i den tomma rutan. Sedan flyttar du bara ut ikonen för ditt makro till dina actionbars och det är färdigt att användas. Glad

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.