Om sajten & iFokus

Ny på WoW iFokus?

2010-01-08 16:36 #0 av: Frida

Är du ny på World of Warcraft iFokus? Varmt välkommen till oss och nätverket iFokus! Här hittar du som är ny medlem hjälp med hur du kommer igång på forumet.

Som ny på sajten finns det en del att sätta sig in i. Niklas (en av killarna bakom iFokus-konceptet) har därför gjort en rad instruktionsfilmer kring iFokus olika möjligheter. Nedan finns länkar till filmerna som ligger på YouTube:

Om du får tekniska problem så finns support.ifokus till din hjälp. Här kan du ställa tekniska frågor som har med sajten och ditt medlemskap att göra.

Som ny medlem på World of Warcraft iFokus rekommenderar jag att du klickar på "Min personliga sajt" i rutan till höger. Då aktiverar du nämligen din egen sida där du kan skriva om dig själv, lägga upp bilder i fotoalbum med mera. Genom att klicka på "Mina inställningar" hittar du möjligheter att anpassa sidan så som du vill ha den.

Kom igång på World of Warcraft

Det kan kännas mycket att ta in om du besöker World of Warcraft iFokus för första gången. Här kommer en kort introduktion om hur du kan börja lära känna forumet:

  1. Tryck på knappen "Artiklar" under draken uppe till vänster. Om du scrollar ner hittar du ämnesrubriker. Klicka på dessa och se vilka artiklar som finns. Under varje artikel kan du ställa frågor eller lämna egen information. I rutan "Läsvärt!" till höger på startsidan finns artiklar som på olika sätt är viktiga för sajten så läs gärna dessa.
  2. Tryck på knappen "Hem" som också finns under draken. Om du scrollar ner finner du liknande ämnesrubriker som tidigare. Här finns diskussioner inom en rad olika ämnen. Kanske kan du bidra med egen kunskap?
  3. Vill du berätta eller fråga något? Tryck på knappen "Skriv inlägg" under de tidigare nämnda knapparna. Välj en tydlig rubrik och placera ditt inlägg i lämplig grupp (ämnesområde).

Är det något du undrar över är det bara att ställa en fråga, gärna som en kommentar till artikeln!

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2010-01-12 02:51 #1 av: Hygglo

Jag är spritt ny här:)

Kul med en wow sida på swenska.

Hoppas den sprider sig och får många användare

= Mycket läsning  Cool

Anmäl
2010-01-12 10:23 #2 av: FerretCrow

kanon ide om denna artikel tramptass. =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl
2010-01-12 13:01 #3 av: Frida

#1 Välkommen! Du får gärna berätta för vänner (både RL och från WOW) om att vi finns. Kom gärna med förslag i denna tråd om vad du vill läsa på sajten.

#2 Jag tjuvade artikeln från mig själv, skrev den för Fantasy iFokus för ett tag sedan och insåg att den behövs här också. Man behöver ju inte ta sig an mer arbete än vad man måste. Flört

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2010-01-12 13:50 #4 av: FerretCrow

#3 så sant så =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.