Events

Day of the Dead

2009-11-01 14:48 #0 av: Frida

Day of the Dead är ett nytt event för i år och håller på 1/11 - 2/11 2009.

Eventet äger rum på gravområdet till varje ras huvudstad (till exempel: som human kan du bara uppleva eventet vid gravarna utanför Stormwind). Det du får av eventet är en achievement (event achievement som ger 10 poäng) samt en quest som ger dig ett tillfälligt pet (dvs. din nya companion finns bara under Day of the Dead). För att underlätta för er följer en guide på hur ni går tillväga för att få achievement och companion:

  1. Köp Simple Flour och Ice Cold Milk (du behöver bara en av varje).
  2. Har du inte Cooking så gå till en trainer och lär dig skillen. Recptet du ska köpa senare kräver bara skill 1.
  3. Bege dig till graveyarden utanför din ras huvudstad. Där finns en NPC som heter Catrina, /dance med henne och du har din achievement. Samtidigt får du en 12timmars buff på dig som förvandlar dig till undead.
  4. Nu kan du köpa saker från en annan NPC som står brevid Catrina. Köp receptet Bread of the Dead samt en Orange Marigold.
  5. Lär dig receptet och tillaga det (du behöver bara en). Det går bara att tillverka brödet över en eld som placerats på graveyarden.
  6. När du har brödet så klickar du på din Orange Marigold. Detta gör att du kan se spöken i 30 sekunder och en av dessa ger dig en quest. Är  du snabb nog (dvs inte läsa vad som står i questen) hinner du både acceptera questen och sedan lämna in den innan spökena försvinner. Questen går ut på att du lämnar in en Bread of the Dead och får en eventbunden companion som reward. Hinner du inte lämna in questen innan spökena försvinner är det bara att köpa en nya Orange Marigold.
  7. Klart!

Day of the Dead 1.jpg

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2009-11-01 22:35 #1 av: FerretCrow

jag behövde inte köpa en ny blomma efter att ha misslyckats =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl
2009-11-02 07:47 #2 av: [Tearix]

meningslös dag tbh... blizz kan bättre än så här ge oss ett riktigt event.. men snart kommer pilgrimvaddetnuheter, då blir det matkastning =D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.