Achievements

To All The Squirrels Who Shared My Life

2009-10-05 22:48 #0 av: Frida

Tips och trix för att göra achievementen To All The Squirrels Who Shared My Life.

To All The Squirrels Who Shared My Life är en General Achievement (10 poäng) där du ska älska (/love) vissa bestämda djur från såväl Azeroth som Northrend. Eftersom många av dessa djur är mycket små kan det vara svårt att hitta dem, speciellt om man inte vet var man ska leta. Nedan följer därför en lista på de djur som är aktuella samt var du hittar dem. En del finns i många olika områden medan andra endast går att hitta på ett enda specifikt ställe. Det kan vara bra att känna till att om du skulle råka döda ett djur så kan du fortfarande /love på det efteråt så det räknas till achievementen.

Jag rekommenderar att man planerar sin resrutt noga för att slippa onödiga flygvägar om man har som mål att ta achievementen utan att göra något annat under tiden. Det sparar dock mycket tid om man gör To All The Squirrels Who Shared My Life samtidigt som To All The Squirrels I've Loved Beforeoch Pest Control eftersom många involverade djur är desamma i de olika achievementsen.

För att underlätta ytterliggare i jakten på djuren kan man skapa ett macro som targetar djuren när du kommer inom räckhåll för dem. Det fina med detta macro är att den dessutom automatiskt gör /love åt dig om den har rätt target. Bind macroknappen till en specifik tangentbords- eller musknapp så att du enkelt kan "spamma" macrot när du är i ett område där djuren finns. Allteftersom du klarar av achievementen kan det vara bra att ta bort de djur från macrot som du redan har /love så att du slipper få dem som targets igen. Macrot hittar du längst ner i artikeln, bara att kopiera och klistra in i macromallen.

Fjord Penguin
Howling Fjord

Fjord Turkey
Howling Fjord

Glacier Penguin
Icecrown

Grizzly Squirrel
Grizzly Hills

Hare
Durotar

Huge Toad
Swamp of Sorrows, Zul'Drak

Lava Crab
Burning Steppes, Searing Gorge

Mountain Skunk
Grizzly Hills

Scalawag Frog
Howling Fjord

Sholazar Tickbird
Sholazar Basin

Tundra Penguin
Borean Tundra

 

Användbart macro
(Sista raden kan uteslutas om man vill ha kvar sitt target efteråt.)

/tar Arctic Hare
/tar Fjord Penguin
/tar Glacier Penguin
/tar Huge Toad
/tar Mountain Skunk
/tar Sholazar Tickbird
/tar Hare
/tar Borean Marmot
/tar Fjord Turkey
/tar Grizzly Squirrel
/tar Lava Crab
/tar Scalawag Frog
/tar Tundra Penguin
/stopmacro [noexists]
/love
/cleartarget

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2009-10-05 22:50 #1 av: FerretCrow

denna har jag oxå fått nyligen

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.