2011-10-21 23:31 #0 av: Frida

Den uppmärksamme kan samla guldmynt på iFokus. Du hittar guldmynten i högerkanten. Dom dyker upp emellanåt och du tar guldmyntet genom att klicka på det.

Har ni sett den nya lilla funktionen som har smugit sig in på iFokus? I den högra kolumnen finns en blå ruta där det står "Ett guldmynt!". Mest av tiden är den tom men ibland dyker det upp ett guldmynt i cirkeln och då gäller det att klicka på det. Följande text är tagen från sidan Samla guldmynt på iFokus:

"Den uppmärksamme kan samla guldmynt på iFokus. Du hittar guldmynten i högerkanten. Dom dyker upp emellanåt och du tar guldmyntet genom att klicka på det.

Guldmynten kommer du få användning för i framtiden här på iFokus. Detta då vi kommer att utveckla några extra funktioner som du bara kan få tillgång till genom att betala med dina mynt. Det är inte omöjligt att vi också emellanåt knyter en tävling till funktionen.

För att det inte ska gå att ladda om sidan tills ett guldmynt dyker upp har vi lagt in en spärr som gör att du inte kan hitta något nytt mynt förrän efter 5 minuter.

Längst ned i högerkanten på din personliga sida återfinner du dina guldmynt. Det är bara du som ser hur många mynt du samlat, ingen annan."