Allmänt

snart tillbaka på banan igen!!

2013-12-01 20:44 #0 av: TollarPojken

tjenare allt gott folk!!! Nu har jag äntligen skaffat wow igen! Och den största anledningen till att jag skaffade wow igen vad för warlords of Draenor!! :D ser så sjukt kul ut och jag älskar det dem har gjort med alla karaktärer :) MEN! när kommer det ut någon som vet det? 

sen vad det ju ett bra tag sedan jag lirade, jag började spela typ då BC kom och sen spelade jag tills WOTELK kom, sen vet jag inte riktigt varför jag slutade men det gjorde jag, sen spelade jag lite då CATA kom testade de nya raserna vilket vad awsome men sen sålde jag mitt acc och la av och har inte spelat sen dess så jag kan tänka mig att det är mycket nytt sen sist jag spelade :P

Anmäl
2013-12-08 23:05 #1 av: Murvel

Den nya expansionen kommer nog inte förrän om flera månader tyvärr. Kanske hösten 2014? Men det är givetvis spekulation. På blizzcon såg det inte särskilt färdigt ut i alla fall. 

Men Pandaria är en fin kontinent att upptäcka så have fun med det :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.